Doğanlı İlkokulu


Vizyon: Yapıcı, kendine yeterli,çevresine saygılı, özgüveni yüksek, toplumla barışık ve öğrenmeyi ilke edinmiş bireyler yetiştirmek; Toplumsal sorumluluk bilincine ve geniş bir dünya görüşüne sahip bağımsız düşünce yeteneği ile donanmış, ülkesine ve insanlığa yararlı, özgür ve barışçıl bireyler hazırlamak; Öğrenimin her aşamasında öğrenci, aile ve öğretmeni bir bütün olarak kabul edip, ortak karar, ortak sorumluluk ve ortak paylaşım ilkesine göre hareket ederken öğrencilerin, öğretmenlerin ve velilerin birbirinden sürekli bir şeyler öğrenmesini hedeflemek; Yeniliğe ve değişime açık, girişimci, çağdaş ve demokratik bir yapıya sahip kurum kültürünü ve örgütlenmeyi gerçekleştirmek; Mükemmel bir eğitimle beklentiler doğrultusunda yeni bir nesil yetiştirmek, ´Öğrenenlerin okulu ´´felsefesinden yola çıkarak, insanlığa katkıda bulunan, toplumda lider ve model olacak bireyler yetiştiren örnek ve öncü bir kurum olmaktır.

Misyon: Anasınıfından başlayıp ilkokul boyunca ulusal ve toplumsal sorumluluklarının bilincinde, bilime ve insan haklarına dayalı, özgürlükçü, ulusal kültür birikimiyle evrensele ulaşan; eğitim ve öğretim sorunlarına akılcı düşünce ve bilimsel araştırmalarla eğilen; çağın getirdiği değişim ve gelişmelere uygun bir şekilde, ortaya çıkarılan bireysel ilgi ve yetenekleri doğrultusunda yaparak- yaşayarak-araştırarak öğrenen; özgüvenini kazanmış; çevreye karşı duyarlı; sağlığına önem veren; spor ve güzel sanatlarla ilgili; uluslar arası ve kültürler arası kavrayışa sahip; evrensel değerleri özümsemiş; bireysel farklılıkları da dikkate alarak toplumsal ve bireysel gelişmenin, ekonomik ve teknik ilerlemenin yarattığı gereksinimleri karşılayacak seviyede çok sayıda insan yetiştirmeyi sağlayan; sosyal ve akademik yönden nitelikli öğrenciler yetiştirerek o¬nları orta öğrenime ve başarılı bir geleceğe hazırlamaktır.

Başarılar: İstiklal Marşı´nı Güzel Okuma Yarışmasında öğrencilerimiz belge kazanmıştır.

Saatler: 08:50-14:10
Isınma: Kaloriferli
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Servis bulunmamaktadır.
Sportif Etkinlikler: I GROW WİTH SPORTS AND SHAPE MY FUTURE
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Okulumuzda eTwinning projesi uygulanmaktadır. Okulumuzda TEMA işbirliği ile Sıfır Atık Projesi uygulanmaktadır. Okulumuzda Gençliğe Değer Projesi uygulanmaktadır. Okulumuzda Konya Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile Medeniyet Okulu projesi uygulanmaktadır. Okulumuzda Temiz Dişler Sağlıklı Gülüşler Projesi uygulanmaktadır.

Telefon - 03324554194

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://doganliio.meb.k12.tr

Adres - DOĞANLI MAH. 79815. SK. NO 2/1 ÇUMRA / KONYA

Öğretmen :3
Öğrenci :46
Derslik :2
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :400
Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri -

Adres - DOĞANLI MAH. 79815. SK. NO 2/1 ÇUMRA / KONYA

Ulaşım Özel araç ile sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl MEM 56,2 Km Çumra İlçe MEM 23,3 Km(Gökhüyük Köyü yolu)